Miquel Lorente: “Transformació, una societat activa i un projecte per a les generacions que venen” són els fonaments d’aquesta nova etapa política.”

Dissabte passat Esquerra Unida Xàtiva va mostrar la realitat a poblacions veïnes i ajuntaments on l’Esquerra va obtenir fa un any tasca de govern. Commemorant el primer any des de les eleccions municipals prop d’un centenar de militants i simpatitzants es donaren cita al Jardí de José Espejo per conéixer les experiències del canvi.

13335578_10208274238086701_3826571664027631236_nAixí van intervenir Nahuel González de Més Gandia-EUPV, Esther Blanes de Guanyar Alcoi, Paula García d’Esquerra Unida Ontinyent, Víctor Mansanet d’EU Simat de la Valldigna, Vicent Mahiques d’EU Barxeta i Rosa Pérez Garijo de Guanyem Catarroja. Entre totes van dibuixar l’experiència viscuda als seus espais de govern municipal, les dificultats trobades i sobretot van mostrar il·lusió pel canvi per tal d’aconseguir la transformació d’una societat molt acostumada a la vella forma de fer política.

L’acte va ser tancat amb la intervenció del Coordinador d’Esquerra Unida Xàtiva i Tinent d’Alcalde, Miquel Lorente que va resumir el treball d’Esquerra a l’Ajuntament amb les paraules “treball, honestedat i il·lusió”. Lorente va mostrar la particularitat de ser un govern de coalició en el qual “és necessària una tensió positiva” i que aquesta no decaiga perquè “no hem vingut a perpetuar velles polítiques sinó a transformar” afegint que “el repte de la transformació no és fàcil” i que moltes vegades els resultats necessiten més treball i temps.

Lorente va dir també que en l’acció de govern “les persones sempre han de ser la mesura de totes les coses en aquesta ciutat” i va demanar que “que la societat civil no es desactive” i ciutadania i col·lectius continuen activament, promovent i demanant tot allò que necessiten de l’Ajuntament. Per a Lorente, les claus de la nova política han de ser la “Transformació, una societat activa i un projecte per a les generacions que venen”.Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail