21En aquesta nova trobada les regidores i regidors del grup municipal d’EU Xàtiva en Comú van contestar multitud de qüestions i també van recollir valuoses propostes dels assistents.

Aquest dissabte EU Xàtiva va tornar ha sortir al carrer demostrant una vegada més que, ara per ara, és l’única força política de la nostra ciutat compromesa realment a tornar Xàtiva als seus ciutadans i ciutadanes.

L’assemblea va resultar, a més d’un gran èxit d’assistència, un extraordinari espai de participació. Es van respondre més de 30 qüestions plantejades pels ciutadans i ciutadanes xativines i també van tenir l’oportunitat de fer noves propostes de treball sorgides d’aquesta participació, la qual cosa demostra ben a les clares l’enorme importància i utilitat d’aquests actes que seguirem repetint de forma periòdica.

Des del col·lectiu d’EU Xàtiva i el seu grup municipal EU Xàtiva en Comú, volem agrair a tots i totes les assistents la vostra participació, així mateix esperem comptar-hi amb la vostra presència en properes edicions i amb la de totes aquelles persones que avui no han pogut estar amb nosaltres per la raó que sigua.

 

amtumesxativaFacebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail