També presentarà el seu butlletí informatiu de febrer i les propostes de futur per a l’Ajuntament

Aquest dissabte dia 20 el col·lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva tornarà a eixir al carrer per tal d’explicar les seues propostes i arreplegar les de la ciutadania. El lloc serà l’habitual, laplaça de Sant Francesc a les 19:30 hores.

L’èxit dels dos anteriors encontres amb la ciutadania els ha fet costum trimestral en aquest col·lectiu responsable de cinc importants regidories en l’Ajuntament de Xàtiva. L’acte servirà també per presentar el seu butlletí informatiu de febrer.

Així mateix estaran presents els seus regidors i regidores que a banda d’explicar com estan portant endavant els seus projectes respondran i atendran qualsevol proposta o qüestió dels ciutadans i ciutadanes que vulguen participar.

La formula serà l’habitual: una breu explicació del treball fet i un torn obert de preguntes verbals o per escrit arreplegades en el mateix lloc que aniran responent els diversos responsables de cada àrea municipal.

L’objectiu és doble; donar a conèixer com Esquerra Unida Xàtiva està fent la seua feina a l’Ajuntament i que el veïnat puga proposar i suggerir nous projectes i línies d’actuació directament als responsables municipals i que aquest gest siga garantia que als òrgans de l’Ajuntament la ciutadania te veu directa i participació.Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail