El primer autobús eixirà des de l’Estació d’Autobusos a les 6:50h

La regidoria d’Educació ha anunciat l’inici del servei de transport universitari entre Xàtiva i València per al proper dilluns 1 de febrer. El servei definit en el pleg de condicions consisteix en el trasllat en autobús dels estudiants de la ciutat fins als campus universitaris de València i Burjassot i en retornar-los a Xàtiva. El servei es prestarà durant els dies lectius. L’empresa contractada a l’efecte per l’Ajuntament és Travicoi, S.A., titular de la concessió de la línia entre Xàtiva i València.

La regidora Amor Amorós (EU Xàtiva) ha manifestat que “ens alegrem de que es puga començar a prestar aquest servei amb normalitat. De la mateixa manera, lamentem el retràs en la posada en marxa del servei durant aquest curs i els inconvenients que s’hagen pogut ocasionar als usuaris. La nostra voluntat sempre ha sigut fer les coses conforme a la legalitat. Assumim que açò haja generat una dilació en el temps, però el que no va fer mai aquest equip de govern és continuar amb les irregularitats. Per damunt de tot ha d’estar el compliment escrupolós de la normativa vigent”.

La primera eixida de l’autobús universitari es produirà el proper dilluns a les 6:50h. El servei regular se realitzarà de dilluns a divendres, en dies lectius. Les eixides des de Xàtiva seran a les 6:50h i a les 13:45h, des de l’Estació d’Autobusos.

Les parades a València s’efectuaran al Campus de la Universitat Politècnica de València, al Campus de Tarongers i al Campus de Blasco Ibáñez, per finalitzar el recorregut al Campus de Burjassot. El retorn des de València eixirà a les 15h i a les 19:10h. Es tracta d’una planificació inicial dels horaris de servei que és susceptible de modificació o ampliació, tot ajustant-se a la demanda.

Les tarifes són de 4 euros per al bitllet d’anada i 4 euros per al bitllet de tornada, amb la possibilitat d’adquirir abonaments de 20 viatges per 70 euros. Dilluns es vendran el títols de viatge a l’autobús, mantenint-se aquest sistema fins a que s’instal·le un punt de venda a l’Estació d’Autobusos.

L’import de l’adjudicació del servei per a aquest curs ascendeix a 55.775 euros. De la quantitat facturada mensualment es descomptarà la recaptació dels títols de viatge venuts en el període liquidat. El termini de prestació del servei arriba fins al 31 de desembre de 2017, amb possibilitat de dues pròrrogues anuals.



Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail