Amor Amorós: “existeix un notable grau de satisfacció entre pares, mares i mestres pel funcionament de les aules durant aquestos mesos”

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva, Amor Amorós (EU Xàtiva), ha informat de l’execució d’algunes obres d’adequació de les aules d’educació infantil per a xiquets i xiquetes de 2 a 3 anys dels col·legis Taquígraf Martí i Attilio Bruschetti de Xàtiva. La mesura s’ha dut a terme en compliment dels requisits marcats per la Conselleria d’Educació. L’Ajuntament ha aprofitat el període vacacional de Nadal per executar aquestes actuacions. Les obres han consistit en la instal·lació d’uns serveis adaptats i l’adequació d’una zona del patí per a l’ús exclusiu d’aquest grup d’alumnes.

Els nous serveis es troben ubicats a l’interior de les aules d’infantil. D’aquesta manera, els xiquets poden fer ús de les instal·lacions sense abandonar el seu entorn de treball, ni de transitar per zones dels col·legis ocupades per alumnes d’altres edats. D’altra banda, l’Ajuntament ha procedit a l’adequació d’una zona del patí del Taquígraf Martí, per tal de reservar-la per a l’ús exclusiu d’aquestos xiquets i xiquetes. Una actuació similar en el patí de l’Attilio Bruschetti es troba en fase d’execució a hores d’ara, donat que l’obra, en aquest cas, té una major complexitat.

Cal recordar que Xàtiva disposa de dues unitats d’educació infantil gratuïta en col·legis públics per a xiquets i xiquetes de 2 a 3 anys. La regidora ha valorat positivament el primers mesos de funcionament d’aquestes unitats. Per a Amorós, “l’esforç i rapidesa amb que es va treballar des de l’Ajuntament per habilitar aquest nou servei han vingut recompensats pel grau de satisfacció de pares, mares i mestres pel bon funcionament a les aules. Tot el procés ha transcorregut amb normalitat i els xiquets i xiquetes s’han integrat ràpidament a aquest entorn educatiu”. Amorós ha destacat que s’ha creat un servei “que consideràvem necessari per revitalitzar col·legis públics del nucli històric, donant compliment així a un dels compromisos que l’equip de govern va adquirir amb la ciutadania durant aquesta legislatura”.Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail