Aquesta setmana el col.lectiu d’Esquerra Unida està distribuïnt el seu butlletí informatiu de desembre. La portada está dedicada per complet a la ciutat de les xiquetes i els xiquets que es vol per a Xàtiva dins del projecte de ciutat educadora cap al que camina la Regidoria d’educació a l’Ajuntament.

A l’interior es fa un recull d’alló més important a l’últim mes, de les regidories que Esquerra Unida té al consistori. Pel que fa a l’àrea de Participació s’informa de les jornades per a col.lectius i associacions que han tingut lloc el primer cap de setmana d’aquest mes i que han comptat amb un alt índex d’assistència. També es reflecteix les novetats que la regidoria de Gran Teatre ha posat en marxa com la nova web on es disposa amb un clic, de tota la programació i venda d’entrades per als espectacles.


Pel que fa a l’àrea de Promoció Econòmica, el coordinador d’Esquerra Unida i tinent d’Alcaldia, Miquel Lorente és el responsable de la posta en funcionament de la marca “Carrers del Mercat” amb una web pròpia i una línia d’ajudes diverses al comerç al nucli antic i també es fa ressò del “Mercat de la Terra”, una experiència mensual que va mostrar ser un èxit en la seua primera edició el darrer diumenge dia 11.


El butlletí fa també un repàs per la campanya contra la violència masclista que la Regidoria de dona i igualtat manté de forma permanent juntament amb el Consell de les dones de Xàtiva i l’Espai Feminista d’Esquerra Unida que mostra també la seua darrera activitat: la participació en la manifestació conta les violències masclistes a Tarragona.

El butlletí es pot trobar a la seu d’Esquerra Unida cada dia que hi ha apertura, es pot sol.licitar en versió digital mitjançant els nombrosos canals de contacte de la formació, i també s’envia a més de 400 contactes de correu que ho han demanat fina ara. L’edició en paper està repartint-se porta a porta per diversos barris de Xàtiva per tal d’arribar a major diversitat de públic.


 Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail