Amor Amorós (EU Xàtiva en Comú): “tenim la intenció de treballar conjuntament amb el centre per demanar altres cicles formatius per als propers anys”

El Centre Integrat Públic de Formació Professional La Costera amplia la seua oferta formativa per al curs 2016-2017 amb el cicle formatiu de Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia, sent l’únic centre on s’imparteix en la nostra comarca. La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva, Amor Amorós (EU Xàtiva en Comú), ha mostrat la seua satisfacció. Amorós ha manifestat “que estem molt contents de que s’amplie l’oferta formativa de la ciutat en la rama de sanitària, donant més opcions de formació als joves de la comarca”.

Segons la regidora, “amb el nou mapa i l’increment dels diferents mòduls que ha presentat la Conselleria es pretén que les titulacions professionals acrediten, a més d’un nivell de formació, una qualificació professional. Açò significa passar d’un sistema que tradicionalment ha acreditat formació a un altre que, a més, acredite competència professional. Des de l’Ajuntament tenim la intenció de treballar conjuntament amb el centre per demanar altres cicles formatius per als propers anys. Ja estem treballant en eixe camí”.

Aquest cicle complementa la formació que el centre ve oferint en les famílies professionals de Comerç, Electricitat, Manteniment de Vehicles, Sanitat i Serveis Socioculturals i a la Comunitat. L’oferta formativa actual inclou Formació Professional Inicial amb cicle formatiu de Grau Superior, cicle formatiu de Grau Mitjà i FP Bàsica (PQPB i Cicles de FP Bàsica Garantia Juvenil Segona Oportunitat) i Formació Professional per a l’ocupació amb dos accions formatives: Neteja de superfícies i mobiliaris en edificis i locals (240 hores) i Operacions auxiliars de muntatge d’instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis (390 hores). El centre ofereix també la possibilitat de participar en mobilitats europees, FP dual, programes plurilingües i projectes d’innovació.

SONY DSCFacebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail